آخرین اخبار و رویداد های فرهنگی

تمدید مهلت چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت:

ثبت نام چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف اعتلای دانش، ایمان، اخلاق و بصیرت دینی دانشگاهیان و توسعه فضای معنوی و قرآنی در دانشگاه و جذب حداکثری علاقه¬مندان به قرآن و اهل بیت(ع) تا 10 اردیبهشت 1397 تمدید شد.
دکتر بهزاد بهرامی نسب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اعلام کرد: دانشجویان، مدرسان و کارکنان محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی که تاکنون موفق به ثبت‌نام نشده اند می توانند حداکثر تا 10 اردیبهشت 1397از طریق پایگاه ایتنرنتی دانشگاه به نشانی http:// quran.uast.ac.ir ثبت نام نمایند.
وی در پایان اظهار داشت: سی¬وسومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور در آذر ماه 1397 با میزبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار خواهد شد؛ امیدواریم همچون سالهای گذشته شاهد درخشش دانشجویان علمی کاربردی در جشنواره ملی دانشجویان سراسر کشور باشیم.

طرح هیوای ژیان:

با عنایت به وقوع زلزله در بخشی از مناطق کشور و به منظور جلب مشارکت دانشگاهیان فرهیخته برای کاستن از آلام زلزله­زدگان، طرح هیوان ژیان (امید زندگی) ویژه حمایت از طرح­ها و ایده­های برتر انجمن­های علمی دانشجویی و طرح­های فردی دانشجویان دانشگاه­های سراسر کشور با همکاری و هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرا می­گردد.